Η εγγονή του Νίκου Μαστοράκη σαρώνει στο youtube (VIDEO) ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Η εγγονή του Νίκου Μαστοράκη σαρώνει στο youtube (VIDEO)


Εννέα εκατομμύρια views σε μία μόλις εβδομάδα συγκέντρωσε το βίντεο της Daphne Avelon που τελικά αποδείχθηκε πως ήταν μια καλοστημένη φάρσα του Τζίμμι Κίμμελ. Παρόλαυτά το εν λόγω βίντεο έκανε τον γύρο του κόσμου και όπως αποκάλυψε ο Νίκος Μαστοράκης το κορίτσι που..πήρε φωτιά είναι η εγγονή του!
Συγκεκριμένα είπε:
"Μερικές μέρες πριν, αναρτήθηκε στο YouTube ένα twerk βίντεο αποτυχημένου stunt όπου μια νεαρή άμυαλη κατάφερε να... αναφλέγει, κάνοντας ανοησίες μπροστά στην κάμερα.
Το βίντεο ειχε 9 εκατ. hits και παίχτηκε σε δεκάδες δελτία ειδήσεων και τηλεοπτικές εκπομπές στην Αμερική. Χθες, ο διάσημος late night παρουσιαστής Τζιμμι Κιμμελ, αποκάλυψε οτι το βίντεο αυτό ήταν φάρσα που ο ίδιος είχε σκαρώσει. Η δήθεν "άμυαλη" κασκαντέρ είναι η λατρεμένη εγγονή μου, η Δάφνη (Daphne Avalon το επαγγελματικό της ψευδώνυμο) και μπορείτε να τη δείτε, πλάι στον Κιμμελ για πέντε ολόκληρα λεπτό. Χρόνος αρκετός για να την κάνει γνωστή στην Αμερική, όπου σήμερα είναι το διασημότερο μέλος της οικογένειας μας".

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...