Φρενίτιδα για τα νέα iPhones ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Φρενίτιδα για τα νέα iPhones


Τα νέα iPhones ξεκίνησαν να διατίθενται από τα ξημερώματα της ημέρας σε διάφορες χώρες του κόσμου, προκαλώντας φρενίτιδα στις τάξεις των οπαδών της Apple.
Όπως είχε συμβεί και με την κυκλοφορία προηγούμενων μοντέλων, οι φανατικοί θαυμαστές της εταιρείας είχαν στηθεί έξω από τα επίσημα καταστήματα ώστε να διασφαλίσουν την απόκτηση μιας συσκευής.
Αυτοί βέβαια που πρώτοι έπιασαν τα νέα smarthphones ήταν οι αυστραλοί καταναλωτές, καθώς η διαφορά της ώρας τους εξασφάλισε το χρονικό προβάδισμα.
Στο Λονδίνο από την άλλη, εκατοντάδες ήταν αυτοί που βρέθηκαν έξω από το πιο γνωστό κατάστημα της Apple. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail ο πρώτος στην ουρά ήταν ο 17χρονος Noah Green, ο οποίος είχε κυριολεκτικά κατασκηνώσει έξω από το μαγαζί από το μεσημέρι της Δευτέρας!
Χρειάστηκε μόλις 20 λεπτά από τη στιγμή που οι πόρτες άνοιξαν, για να βγει έξω κρατώντας περήφανος μια χρυσή συσκευή. «Είναι το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο. Είμαι ο πρώτο στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχω το καλύτερο τηλέφωνο», δήλωσε όλος περηφάνια, καθώς όπως είπε είχε αρνηθεί προσφορά 5.000 λιρών για να παραχωρήσει τη θέση του!
Φυσικά, από τις ουρές δεν έλειψαν και οι... εκκεντρικές εμφανίσεις, με αρκετά κρούσματα να σημειώνονται στο Τόκιο!
Από την άλλη, αξίζει να σημειωθεί ότι ερωτήματα έχει προκαλέσει το γεγονός πως η Apple δεν δημοσίευσε στοιχεία από τις προπαραγγελίες που είχε, καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που προβλέπουν μια αποτυχία του iPhone 5C. Μάλιστα το Reuters επικαλείται ανώνυμη πηγή που δήλωσε ότι η ζήτηση για το πλαστικό smarthphone ήταν απογοητευτική.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...