Το μοντέλο Hollie May Saker χτύπησε διαδηλώτρια της FEMEN PHOTOS & [video] ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2013

Το μοντέλο Hollie May Saker χτύπησε διαδηλώτρια της FEMEN PHOTOS & [video]

Παρέμβαση της φεμινιστικής οργάνωσης στην… πασαρέλα
Ένα από τα πιο ανερχόμενα μοντέλα που πολλοί τη θεωρούν την επόμενη «Kate Moss» είναι η 18χρονη βρετανίδα Hollie May Saker. Μια αντίδρασή της όμως σε μία πασαρέλα για τον οίκο Nina Ricci προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στο χώρο της μόδας.
Γuμνόστηθες φεμινίστριες διαδηλώτριες της ουκρανικής οργάνωσης FEMEN εισέβαλλαν στην πασαρέλα φωνάζοντας συνθήματα. Το μοντέλο στην προσπάθειά του να αποφύγει τις διαδηλώτριες χτύπησε μία από αυτές στη μύτη.


Συγκεκριμένα, στην επίδειξη μόδας μία διαδηλώτρια σήκωσε το χέρι της Saker και το μοντέλο ενστικτωδώς τράβηξε το χέρι της και τη χτύπησε στη μύτη.
Όταν η πασαρέλα τελείωσε, η Hollie May Saker, είπε: «Δεν ήθελα να την χτυπήσω αλλά είχε αρπάξει το χέρι μου και το έκανα για να την διώξω από πάνω μου. Τώρα που το σκέφτομαι θα ήταν καλύτερο να είχα σπρώξει και τις δύο για να κατέβουν από τη σκηνή γιατί κατέστρεψαν το αγαπημένο μου show»

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...