Νομίζετε πως είναι μια ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ;;; Νein!!! Είναι Πρόεδρος κόμματος στην Γερμανία!!! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Νομίζετε πως είναι μια ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ;;; Νein!!! Είναι Πρόεδρος κόμματος στην Γερμανία!!!


Σοκάρουν οι φωτογραφίες της... προέδρου κόμματος στην Γερμανία.Η Τζάσμιν Μάουερ δείχνει τον... άλλο της εαυτό μπροστά στον φωτογραφικό φακό. Όπως μπορείτε να δείτε και από τις εικόνες που ακολουθούν, η πρόεδρος των Πειρατών της Γερμανίας, φοράει κορμάκι από δέρμα και PVC σε μαύρες και κόκκινες αποχρώσεις, είναι δεμένη με σκοινί και χειροπέδες πάνω σε μεταλλικό στύλο και στο πρόσωπό της είναι σχηματισμένη η έκφραση του πόνου.
Όλα αυτά έγιναν σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Bild», όταν η 24χρονη πολιτικός συμμετείχε στο Bondage Workshop για αρχάριους που διοργάνωσε το sex shop Eromed στην περιοχή του Σααρμπρίκεν. Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες «ανέβηκαν» στη σελίδα του διοργανωτή του event στο facebook και αυτό ήταν κάτι το οποίο η νεαρή πολιτικός δεν ήθελε να συμβεί.
Έδωσε όμως την απάντησή της μέσα από το δικό της προφίλ στο facebook, με φωτογραφία της με τα ίδια ρούχα πάνω σε διπλό κρεβάτι και ενσωματωμένο το logo του πειρατικού κόμματος και τον τίτλο «Πολιτικός # προκαλεί». Σχολίασε μάλιστα: «Εφημερίδα με τέσσερα γράμματα θεώρησε ότι έπρεπε να με κάνει σκουπίδι και να προκαλέσει σκάνδαλο μέσα από μερικές φωτογραφίες.
Το μοναδικό σκάνδαλο είναι ότι η ίδια η εφημερίδα που ενίσταται δημοσιεύει συχνά τόπλες φωτογραφίες γυναικών. Εγώ δέχτηκα πολλά θετικά σχόλια γι' αυτό και άκουσα πολλές φορές τη φράση: "τώρα ψηφίζουμε μια πραγματική πειρατίνα"».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...