ΧΑΜΟΣ! Ο ΜΑΤΙΑΜΠΑ ΕΒΡΙΖΕ την ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ σε CLUB επειδή λέει ότι τον ΚΕΡΑΤΩΣΕ!!! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΧΑΜΟΣ! Ο ΜΑΤΙΑΜΠΑ ΕΒΡΙΖΕ την ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ σε CLUB επειδή λέει ότι τον ΚΕΡΑΤΩΣΕ!!!


Ένας νέος έρωτας μπήκε στη ζωή της Αθηνάς Οικονομάκου λίγο μετά τον χωρισμό της με τον Ησαϊα Ματιάμπα και αυτό ως φαίνεται ο πρώην δε λέει να το χωνέψει.
Αυτό, τουλάχιστον υποστηρίζει το Ciao. Ο αοιδός, που λες, προφανώς έβαλε κάτω τις ημερομηνίες και – αλί αλί και τρισαλί- τού προέκυψε.... απιστία...
Γιατί, πώς να το εξηγήσουμε ότι κατηγορεί την Οικονομάκου για... κέρατο και μάλιστα τους άκουσε ολόκληρη η Μύκονος;
Θα μου πεις, σιγά το μεγάλο νησί. Αλλά δεν είναι και λίγο να γίνεσαι θέαμα σε in club. Πρόσεξε στόρι που διαβάσαμε στο Ciao. Η Οικονομάκου τον περισσότερο καιρό τον περνάει στη Μύκονο προκειμένου να είναι δίπλα στο νέο αγαπημένο της, που είναι και ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στο νησί. Εκεί βρέθηκε για λίγες μέρες και ο Ματιάμπα και κοίτα σύμπτωση... το πρώην ζεύγος βρέθηκε στο ίδιο μαγαζί.
Ευτυχώς, η Αθηνά ήτο μόνο με φίλες της εκεί και ο αοιδός άπαξ και την είδε , την πλησίασε, την άρπαξε πιο πέρα και αμέσως εκτυλίχθηκε σκηνή από αμερικάνικη ταινία, που άμα σου αρέσουν τέτοια σκηνικά, ανατριχιάζεις. Κοτζάμ σκηνή ζηλοτυπίας τής έκανε και ας έχουν χωρίσει εδώ και τρεις μήνες.
Και όχι μόνο αυτό, αλλά σου λέει, φώναζε στην πρώην «Είσαι άπιστη, είσαι άπιστη». Εκείνη αντέδρασε κι έγινε ένας μύλος και οι ίδιοι θέαμα στο κλαμπ και θέμα στο Ciao. Αυτά.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...