ΚΕΔΕ για δολοφονία στο Κερατσίνι: 'Αδήριτη η ανάγκη συγκρότησης ενός καθολικού δημοκρατικού μετώπου' ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΕΔΕ για δολοφονία στο Κερατσίνι: 'Αδήριτη η ανάγκη συγκρότησης ενός καθολικού δημοκρατικού μετώπου'


Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας καταδικάζει την άγρια δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι από μέλος της Χρυσής Αυγής. Για το θέμα αυτό ο Δήμαρχος Βόλου κ.Πάνος Σκοτινιώτης είχε το πρωί επικοινωνία με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ.Κ.Ασκούνη. Στην ανακοίνωση της ΚΕΔΕ αναφέρονται τα εξής:
«Μόνο αποτροπιασμό και θλίψη προκαλούν τέτοια γεγονότα, ενώ εντείνουν την ανασφάλεια, την ανησυχία και τον προβληματισμό στους πολίτες καθώς αποδεικνύεται ότι τα κηρύγματα μίσους της φασιστικής οργάνωσης μετατρέπονται πλέον σε εγκληματικές ενέργειες.
Η ΚΕΔΕ είχε εγκαίρως προειδοποιήσει για τα εντεινόμενα φαινόμενα φασιστικής βίας που στρέφονται κατά της Δημοκρατίας και της ελληνικής κοινωνίας. Το λόγο για τους αυτουργούς της δολοφονίας τον έχει η Δικαιοσύνη. Ωστόσο παραμένει αδήριτη η ανάγκη συγκρότησης ενός καθολικού δημοκρατικού μετώπου, το οποίο θα υψώσει φράγμα απέναντι σε φασιστικές και εγκληματικές πρακτικές.
Την πρωτοβουλία οφείλουν να αναλάβουν από κοινού, πολιτεία, πολιτικοί, φορείς και πολίτες, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η εγκληματική αυτή ενέργεια θα είναι η τελευταία και θα τεθεί οριστικά στο περιθώριο το φασιστικό μόρφωμα που υποκινεί και εκτελεί δολοφονικές επιθέσεις κατά των πολιτών»..

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...