Πήγε στην Ασφάλεια να ζητήσει προστασία και τη βίασαν! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013

Πήγε στην Ασφάλεια να ζητήσει προστασία και τη βίασαν!


Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην Τουρκία με την κρατική τρομοκρατία να μεσουρανεί ενώ την ίδια ώρα πιέζει να γίνει και ισότιμο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η Ρεϊχάν Τοπάλ μητέρα δύο παιδιών, βιάστηκε από τον συνταξιούχο αστυνομικό Μεχμέτ Τσακίρ και από άλλους δύο ένστολους αστυνομικούς μέσα στο κτίριο της Ασφάλειας του Καγίτχανέ στην Κωνσταντινούπολη με το υπόλοιπο προσωπικό να κοιτάει απλά χωρίς να επεμβαίνει.
Η Ρεϊχάν Τοπάλ προσέλαβε στην δουλειά της ως προσωπικό τον συνταξιούχο αστυνομικό. Ο άνθρωπος αυτός, σύμφωνα με το θύμα άρχισε να την εκβιάζει και στη συνέχεια της έκανε μήνυση για εξαπάτηση.
Όταν πήγε στην Ασφάλεια του Καγίτχανέ για να αποδείξει την αθωότητα της, ο συνταξιούχος αστυνομικός Μεχμέτ Τσακίρ και άλλοι δύο αστυνομικοί την βίασαν στον 4ο όροφο του κτιρίου μπροστά στα μάτια του προσωπικού.
Τότε καθώς δεν μπορούσε να αποδείξει το περιστατικό και φοβισμένη από το τραύμα που βίωσε, προσέφυγε στον εισαγγελέα ζητώντας να της κάνουν τεστ πατρότητας. Πίστευε ότι έτσι θα βρεθούν αποδείξεις για τους βιασμούς που υπέστη.
Άφωνη έμεινε όταν άκουσε τον εισαγγελέα Οσμάν Τσακίρ να της λέει : « Γέννα τα εσύ, τα παιδιά αυτά θα είναι για καλό για το κράτος».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...