Συνέντευξη σοκ: Ο Μιχαλολιάκος ήξερε ότι θα δολοφονήσουν τον Παύλο Φύσσα! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Συνέντευξη σοκ: Ο Μιχαλολιάκος ήξερε ότι θα δολοφονήσουν τον Παύλο Φύσσα!


Μια σχεδόν εφιαλτική διάσταση στην δολοφονία Φύσσα δίνει πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής μιλώντας στο Έθνος της Κυρικακής.
Ο χρυσαυγίτης δηλώνει σίγουρος ότι ο αρχηγός γνωρίζει τα πάντα και πως κανείς δεν θα τολμούσε να κάνει κάτι τέτοια εάν δεν τον ενημέρωνε.
Είναι γνωστή άλλωστε η σιδηρά πειθαρχία εντός της οργάνωσης. (Σ΄αυτή την περίπτωση το σενάριο συνομωσίας γίνεται τρομακτικό για το μέλλον της χώρας...)

Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του ΣΚΑΙ
Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τους συνεργάτες του Γιώργου Ρουπακιά, δράστη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στην Αμφιάλη.
Οι εισαγγελικές αρχές δίνουν βαρύτητα στις συνομιλίες που προκύπτουν από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου καθώς και στην κατάθεση που θα δώσει κατά προτεραιότητα το πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής, που με συνέντευξη του στο Έθνος, αποκάλυψε σοβαρά στοιχεία για την δράση της Χρυσής Αυγής στην ευρύτερη περιοχή.
Νυν στέλεχος της Χρυσής Αυγής σε συνέντευξή του σήμερα στο Έθνος σπάει την σιωπή του, διαφωνώντας με την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και κατονομάζει συγκεκριμένο βουλευτή που συνομίλησε με τον πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης της Νίκαιας λίγο πριν από την δολοφονία ενώ εμπλέκει και τον πρόεδρο του κόμματος Νίκο Μιχαλολιάκο.
" Όλοι είμαστε όργανα του αρχηγού, και οι βουλευτές ακόμα, εντολές από τον αρχηγό παίρνουν", σημειώνει χαρακτηριστικά. "Υπάρχει ιεραρχία. Δηλαδή ένα μέλος λέει κάτι στον πυρηνάρχη, ο πυρηνάρχης το μεταφέρει στον βουλευτή που είναι υπεύθυνος για την τοπική οργάνωση και ο βουλευτής στον αρχηγό" εξηγεί.
Αποκαλύπτει την λειτουργία του κόμματος του Μιχαλολιάκου υποστηρίζοντας ότι "το κακό ξεκινά από τον αρχηγό".
Σημειώνει οτι υπάρχει στρατιωτικός νόμος στη Χρυσή Αυγή, προσθέτοντας ότι κατά την γνώμη του ο Μιχαλολιάκος ήξερε οτι θα δολοφονήσουν τον Παύλο Φύσσα.
Σύμφωνα με το στέλεχος, ο Μιχαλολιάκος έχει διαμηνύσει πως το κίνημα δεν θα καλύψει όσους δράσουν μεμονωμένα και αναφέρει την περίπτωση του Περίανδρου, που έδρασε μόνος του και η Χρυσή Αυγή τον «άδειασε» και δεν του παρείχε ούτε δικηγόρο.
«Υπάρχει τέτοια πλύση εγκεφάλου που δεν υπάρχεις σαν οντότητα» λέει χαρακτηριστικά.
Για τον Γιώργο Ρουπακιά, λεει ότι δεν ήταν ιδιαίτερα έξυπνος άνθρωπος. Ήταν «όργανο» και ίσως να του έταξαν κάτι.
Όπως λεει το νυν μέλος «διαφωνώ ριζικά με τον φόνο ενός Έλληνα. Είμαι εθνικοσοσιαλιστής».
Υποστηρίζει οτι επειδή ο Φύσσας ενοχλούσε με τα τραγούδια του τον είχαν στοχοποιήσει και είχε δοθεί εντολή για φόνο. "Δεν μπορεί ο άλλος που τον χτύπησε στην καρδιά να ήταν για εκφοβισμό", τονίζει.
Το νυν στέλεχος τονίζει «το αίμα του Παύλου Φύσσα είναι στα χέρια όλων μας, όσων στηρίξαμε το κίνημα, έχουμε όλοι λερωμένα χέρια, είμαστε όλοι υπεύθυνοι».
Σημειώνει ακόμα ότι είναι για όλα ενημερωμένος και το υψηλόβαθμο στέλεχος που ηγείται της οργάνωσης στη Νίκαια, λέγοντας χαρακτηριστικά "με τις πλάτες του γίνονται".

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...