ΣΟΚ! Ποια ΠΑΡΑΤΗΣΕ τη Μενεγάκη και εκείνη έπαθε πανικό; ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΟΚ! Ποια ΠΑΡΑΤΗΣΕ τη Μενεγάκη και εκείνη έπαθε πανικό;


Πάντα στο μυαλό της προγραμματίζει τα πάντα. Όμως μια αποχώρηση-βόμβα από την εκπομπή της έκανε την Ελένη Μενεγάκη να «τρελαθεί».
Κεραυνός για την Ελένη Μενεγάκη που βλέπει μία από τις πιο στενές συνεργάτιδές της να φεύγει από την εκπομπή της! Ο λόγος για την Άση Μπήλιου που έφερε την παρουσιάστρια στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Κι όμως τίποτα δεν προμήνυε το τι θα συνέβαινε. Από το τέλος Αυγούστου η «ωραία Ελένη» βρίσκεται καθημερινά στα στούντιο Pro και συζητά με τους άμεσους συνεργάτες της όλες τις λεπτομέρειες της εκπομπής για τη νέας σεζόν, ελπίζοντας ότι θα κατακτήσει και φέτος και μάλιστα με διαφορά την πρωτιά στην τηλεθέαση.
Οι φύλακες-άγγελοί της Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και Γρηγόρης Γκουντάρας, καθώς και η αγαπημένη της Κατερίνα Ζαρίφη είναι συνεχώς δίπλα της, αλλά εντελώς ξαφνικά το «μπαμ» έγινε από την Άση Μπήλιου.Ενώ η σύσκεψη είχε ξεκινήσει και συζητούνταν λεπτομέρειες για το νέο σκηνικό που θα παρουσιαστεί στην εκπομπή, η Άση έριξε... κεραμίδα στη Μενεγάκη. «Ελένη, δεν θα μπορώ να είμαι κάθε μέρα στην εκπομπή», είπε για να ακολουθήσει η απόλυτη σιγή. Κανείς δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη. Μόλις η Ελένη άρχιζε να συνέρχεται από τη «βόμβα» που της έριξε η αστρολόγος, τη ρώτησε ποιος είναι ο λόγος που δεν μπορούσε να βρίσκεται καθημερινά στο πλατό. «Έχω πολύ βαρύ πρόγραμμα και δεν γίνεται. Μπορώ να έρχομαι δύο ή το πολύ τρεις φορές» επέμεινε η Άση και η Ελένη τρελάθηκε, αφού πλέον έρχονται τα πάνω κάτω στην εκπομπή της.Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του «Yes!», ήδη ξεκίνησε προσπάθεια για να μεταπειστεί η αστρολόγος και να συνεχίσει κανονικά στην εκπομπή, αλλά τα μηνύματα -τουλάχιστον μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές- δεν ήταν ενθαρρυντικά.
Πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες, η Μπήλιου επιμένει στην απόφασή της εξαιτίας του φορτωμένου προγράμματός της από τη μία και των ελάχιστων χρημάτων που παίρνει για την παρουσία της στην εκπομπή της Ελένης από την άλλη.Όπως ήταν επόμενο, η ανατροπή αυτή προκάλεσε... ταχυπαλμίες στη Μενεγάκη. Τρελάθηκε από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, αφού είναι εναντίον των μεγάλων αλλαγών στην εκπομπή της, πόσο μάλλον από άτομα που έχουν ταυτιστεί με αυτή. Μην ξεχνάμε ότι ο Κουτσογιαννόπουλος και ο Γκουντάρας είναι χρόνια δίπλα της, όπως και η Ζαρίφη - έστω και με κάποιες διακοπές. Η Άση είναι από τις πιο στενές της συνεργάτιδες εδώ και πολύ καιρό, είναι η προσωπική της αστρολόγος και η Ελένη ήταν λογικό να πέσει από τα σύννεφα.Αν η Μπήλιου επιμείνει στην απόφασή της, η Μενεγάκη αναγκάζεται να λύσει έναν πολύ δυνατό γρίφο.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η στήλη της αστρολογίας είναι από τις πλέον επιτυχημένες της εκπομπής, με υψηλή τηλεθέαση. Επίσης είναι αξιοσημείωτο το πάθος της Ελένης για την αστρολογία και γι' αυτό ήθελε έναν δικό της άνθρωπο στη συγκεκριμένη θέση. Μάλιστα είναι εμπιστεύεται τόσο πολύ τις αστρολογικές προβλέψεις που δεν υπογράφει συμβόλαια ή δεν κάνει πρεμιέρα στην εκπομπή της αν τα άστρα δεν είναι ευνοϊκά για εκείνη.Τι μέλλει γενέσθαι; Όλα είναι στον αέρα και η Ελένη στα πρόθυρα νευρικής κρίσης μιας και ο προγραμματισμός της, προς το παρόν τουλάχιστον, πάει περίπατο.
ΕΥΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...