Νιόπαντρη έριξε τον άντρα της από γκρεμό!!! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Νιόπαντρη έριξε τον άντρα της από γκρεμό!!!


Μετά από μαι έντονη λογομαχία, μια γυναίκα στη Μοντάνα των Ηνωμένων Πολιτειών έριξε τον άντρα της από το γκρεμό, ενώ το ζευγάρι είχε παντρευτεί μόλις πριν από μία εβδομάδα…
Η Τζόρνταν Λιν Γκάχαμ εμφανίστηκε τη Δευτέρα στο δικαστήριο αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για φόνο δευτέρου βαθμού. Εάν καταδικαστεί, αντιμετωπίζει ισόβια κάθειρξη.
Σύμφωνα με τη μήνυση, η Γκράχαμ δήλωσε πρόσφατα σε φίλο της πως είχε δεύτερες σκέψεις για το γάμος της με τον Κόντι Τζόνσον, με τον οποίο ήταν παντρεμένη μόλις μία εβδομάδα.
Η καταγγελία ανέφερε πως το ζευγάρι λογομάχησε το βράδυ της 7ης Ιουλίου. Αναστατωμένοι, αποφάσισαν να πάνε για πεζοπορία στο Εθνικό Πάρκο Γκλάσιερ στη Μοντάνα, όπου συνέχισαν να καβγαδίζουν.
Η Γκράχαμ ανέφερε στην αστυνομία πως ο σύζυγός της την άρπαξε από το μπράτσο. Μετά αυτή γύρισε και τράβηξε το χέρι της.
«Η Γκράχαμ δήλωσε πως θα μπορούσε να σηκωθεί και να φύγει, αλλά ο θυμός της ήταν τέτοιος που έσπρωξε τον Τζόνσον με τα δυο της χέρια στην πλάτη με αποτέλεσμα να πέσει με το πρόσωπο στο γκρεμό» σύμφωνα με την καταγγελία.
Το σώμα του βρέθηκε αρκετές ημέρες αργότερα.
Ο Δικηγόρος του Γκράχαμ, Μάικλ Ντόναχιου, αρνήθηκε να σχολιάσει σχετικά με την υπόθεση.
Σύμφωνα με την καταγγελία, η Γκράχαμ φέρεται να είπε σε ένα φίλο της πως σχεδίαζε να μιλήσει με τον άντρα της στις 7 Ιουλίου για τις επιφυλάξεις που διατηρούσε σχετικά με το γάμο τους. Την ίδια μέρα, η Γκράχαμ έστειλε ένα μήνυμα σε ένα φίλο της λέγοντας: «Είμαι έτοιμη να του μιλήσω».
Ο φίλος απάντησε: «Θα προσεύχομαι για σας παιδιά».
Η Γκράχαμ τότε ανταπάντησε: «Αν όμως δεν ακούσεις τίποτα από μένα ξανά σήμερα, τότε κάτι θα έχει συμβεί».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...