Μια... ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΑ ήταν η αφορμή για να γνωριστεί το ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ζευγάρι που βλέπετε! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Μια... ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΑ ήταν η αφορμή για να γνωριστεί το ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ζευγάρι που βλέπετε!


Μία... κουτσουλιά στάθηκε αφορμή για να γνωριστεί ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz! Σου φαίνεται απίστευτο; Κι, όμως, ο Κώστας Φραγκολιάς έτσι γνώρισε την καλή του!
Σε συνέντευξή του, το μοντέλο εξιστορεί πως η πρώτη συνάντηση με την αγαπημένη του, Μαρκέλλα Κατσογιάννη, έγινε ένα χρόνο πριν από το πρώτο τους ραντεβού, το Καλοκαίρι του 2007, στη Μύκονο.
«Ένα βράδυ, εκεί που καθόμουν με την παρέα μου, ήρθε ένα περιστέρι και κουτσούλησε έναν φίλο μου. Για να μην επαναληφθεί, προσπαθήσαμε να βρούμε έναν τρόπο να το διώξουμε. Το πρώτο που σκεφτήκαμε ήταν να πάρουμε ένα καλαμάκι και να το χρησιμοποιήσουμε ως φυσοκάλαμο. Όπως ήμουν λοιπόν απέναντι από το περιστέρι και προσπαθούσα να το πετύχω, αισθάνθηκα ένα χέρι να με ακουμπάει στον ώμο», διηγείται ο Κώστας.
Και συνεχίζει: «ήταν η Μαρκέλλα που με ρώτησε που με ρωτούσε αγριεμένη “μα τι κάνεις εκεί;” και υπέθεσα ότι ήταν έτοιμη να μου κάνει φασαρία. “Δεν το κάνεις καλά”, συνέχισε και έπιασε το φυσοκάλαμο και το πέτυχε με την μία!».
Κώστας και Μαρκέλλα συναντήθηκαν ξανά, εντελώς τυχαία, ένα χρόνο μετά, σε νυχτερινό μαγαζί. Εκεί αντάλλαξαν τηλέφωνα και άρχισαν να βγαίνουν!
«Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα που λένε ότι έχουμε χωρίσει», συνεχίσει το μοντέλο στην ίδια συνέντευξη, ξεκαθαρίζοντας, παράλληλα, πως δεν είναι έτοιμοι για γάμο, τόσο λόγω των οικονομικών συνθηκών, όσο και γιατί δεν θέλουν ακόμα να αποκτήσουν παιδί!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...