Δέσποινα Βανδή-Πέγκυ Ζήνα: Το... τηλεφώνημα που ξέθαψε το.. τσεκούρι του πολέμου!!! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Δέσποινα Βανδή-Πέγκυ Ζήνα: Το... τηλεφώνημα που ξέθαψε το.. τσεκούρι του πολέμου!!!


Η συνεργασία τους είχε προκαλέσει εντύπωση. Όμως πριν καν ξεκινήσουν πρόβες, η Δέσποινα Βανδή άφησε στα κρύα του λουτρού την Πέγκυ Ζήνα.
Πόλεμος στην πίστα! Δύο από τις μεγαλύτερες λαϊκές φωνές «σκοτώθηκαν», αφού ανταλλάχθηκαν βαριές κουβέντες και μια συνεργασία έληξε επεισοδιακά πριν καν ξεκινήσει. Δέσποινα Βανδή και Πέγκυ Ζήνα ξέθαψαν το τσεκούρι του πολέμου και το «Yes!» έχει όλο το καυτό παρασκήνιο της μεγάλης κόντρας τους.Οι δύο τραγουδίστριες είχαν συμφωνήσει να εμφανιστούν σε μαγαζί της Ιεράς Οδού.
Η είδηση της συμφωνίας τους είχε προκαλέσει αίσθηση αφού δύο μεγάλες φωνές ένωναν τις δυνάμεις τους και όλοι πίστευαν ότι το συγκεκριμένο σχήμα θα ήταν άκρως επιτυχημένο. Διαψεύστηκαν όμως, αφού το deal τινάχθηκε στον αέρα. Από την πρώτη στιγμή που Βανδή και Ζήνα έδωσαν τα χέρια με τον επιχειρηματία φάνηκαν και τα σύννεφα ανάμεσά τους. Η Δέσποινα και η Πέγκυ δεν έμοιαζαν να έχουν τις καλύτερες δυνατές σχέσεις, παρά τα όσα αντίθετα λέγονταν. Συγκεκριμένα, προέκυψαν διαφωνίες και μάλιστα έντονες τόσο σχετικά με το πρόγραμμα όσο και για τη μαρκίζα. Ποια θα ήταν το πρώτο όνομα; Διχογνωμίες εμφανίστηκαν και για τα άλλα μέλη του σχήματος. Υπήρχε η σκέψη να πλαισιωθούν και από έναν άντρα τραγουδιστή. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Yes!» το πρώτο όνομα που έπεσε στο τραπέζι ήταν του Σταμάτη Γονίδη. «Βαρύ» όνομα, αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε αφού οι δύο τραγουδίστριες διαφώνησαν.
Στη συνέχεια αναζητήθηκε άλλο όνομα, αλλά πριν προλάβουν να καταλήξουν, οι εξελίξεις ήταν τόσο ραγδαίες που το σχήμα διαλύθηκε.Η Δέσποινα Βανδή ξαφνικά (;) ανακοίνωσε την αποχώρησή της -αφήνοντας την Πέγκυ στα... κρύα του λουτρού-, ενώ αναζήτησε άλλη «στέγη» και μάλιστα δεν άργησε να τη βρει, αφού έκλεισε για να εμφανίζεται μαζί με τον Νότη Σφακιανάκη στο «ΕΝΑΣΤΡΟΝ». Η Πέγκυ Ζήνα έγινε πυρ και μανία με τη στάση της Βανδή. Ποιος την είδε και δεν τη φοβήθηκε! Η Πέγκυ θεωρεί ότι η Δέσποινα την «άδειασε» με τη συμπεριφορά της και τώρα θα πρέπει να αναζητηθεί από την αρχή νέο σχήμα, ώστε να προλάβει να ξεκινήσει τις εμφανίσεις της στις αρχές Οκτωβρίου. Μάλιστα, η Ζήνα λέγεται ότι αρνήθηκε άλλες προτάσεις πιστεύοντας ότι παρά τις διαφωνίες θα είχαν άριστη επαγγελματική σχέση. Η Δέσποινα από την πλευρά της πίστευε ότι το συγκεκριμένο σχήμα δεν μπορούσε να προχωρήσει και αυτό άλλωστε φάνηκε από την απόφασή της να κλείσει αλλού.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο τους μίλησαν μετά τις τελευταίες εξελίξεις αλλά το χάσμα ανάμεσά τους αντί να μικρύνει μεγάλωσε. Ανταλλάχθηκαν σκληρές κουβέντες και το κλίμα έγινε ακόμη πιο βαρύ. Πέγκυ και Δέσποινα βρίσκονται σε... εμπόλεμη κατάσταση και δύσκολα θα βρεθεί σημείο επαφής ανάμεσά τους!
ΕΥΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...