Αυτό είπε ο Παύλος στον 45χρονο Χρυσαυγίτη όταν τον είδε να πλησιάζει... ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Αυτό είπε ο Παύλος στον 45χρονο Χρυσαυγίτη όταν τον είδε να πλησιάζει...


Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία ενός φίλου του δολοφονηθέντος, από τον χέρι Χρυσαυγίτη, Παύλου Φύσσα, ο οποίος ήταν μαζί του το μοιραίο βράδυ. Ο Μιχάλης, όπως ονομάζεται ο φίλος του αδικοχαμένου 34χρονου, περιγράφει καρέ - καρέ το σκηνικό της δολοφονίας και αποκαλύπτει τις τελευταίες κουβέντες που ξεστόμισε το θύμα απευθυνόμενο στον δολοφόνο.
«Μας περικύκλωσαν 45 άτομα της Χρυσής Αυγής με ρόπαλα στα χέρια» αναφέρει ο Μιχάλης μιλώντας στον «Ελεύθερο Τύπο» και προσθέτει περιγράφοντας τα πως τους περικύκλωσαν: «Πάνω από την Τσαλδάρη κάποιοι χρυσαυγίτες είχαν κλείσει με τα αμάξια τους τη λεωφόρο, την οποία ανέβαιναν ανάποδα με τα αυτοκίνητά τους. Νιώσαμε ότι δεν θα γλιτώσουμε εύκολα από αυτούς».
Οπως αποκαλύπτει ο φίλος του δολοφονηθέντος 34χρονου ο Παύλος Φύσσας φώναξε στην παρέα του να τρέξει, ενώ ο ίδιος σταμάτησε προκειμένου να τους καθυστερήσει και να προστατεύσει κατά αυτόν τον τρόπο την παρέα του.
«Αρχίσανε να παλεύουν. Πήγε να φύγει, εκείνη τη στιγμή κατέβηκε ένας χρυσαυγίτης από ένα αμάξι που ήταν παρκαρισμένο δίπλα», προσθέτει και αποκαλύπτει τι είπε ο 34χρονος στον άνθρωπο που λίγο αργότερα του στέρησε τη ζωή: «Ο Παύλος του φώναξε ''τι θα γίνει, θα μας σκοτώσετε τώρα;''».
«Κι εκείνος τον μαχαίρωσε. Του κάρφωσε το στιλέτο στην καρδιά. Μετά αρχίσανε οι χρυσαυγίτες να τρέχουνε. Τότε εμφανίστηκε η ομάδα Δίας. Ο Παύλος είχε τις αισθήσεις του. Προσπάθησε να πλησιάσει τους αστυνομικούς, ενώ ήταν μαχαιρωμένος και τους φώναξε: «Αυτός με μαχαίρωσε, πιάστε τον», καταλήγει ο φίλος του Παύλου Φύσσα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...