«Η ομάδα ΔΙΑΣ ήταν εκεί 15 λεπτά πριν», καταγγέλουν αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας Φύσσα ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

«Η ομάδα ΔΙΑΣ ήταν εκεί 15 λεπτά πριν», καταγγέλουν αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας Φύσσα


Πολλά ερωτήματα γεννούν οι μαρτυρίες ανθρώπων που βρέθηκαν στο σημείο, όπου δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας, σχετικά με τη δράση της αστυνομίας το μοιραίο βράδυ της Τρίτης στο Κερατσίνι και αν τελικά θα μπορούσε να έχει αποτραπεί ο θάνατος του 34χρονου ράπερ.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας, Χρήστο Παρθένη, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή "ΣΚΑΪ" του Νίκου Ευαγγελάτου, οι αστυνομικοί δεν ήταν παρόντες στη δολοφονία, αλλά νωρίτερα επενέβησαν στον καβγά, στον οποίο εμπλεκόταν το θύμα.
"Οι αστυνομικοί προστρέχουν και διαπιστώνουν την παρουσία 30 ατόμων. Με το που φτάνουν εκεί οι αστυνομικοί, κάποια από αυτά τα άτομα αρχίζουν να τρέχουν και κατευθύνονται προς την Τσαλδάρη. Οι αστυνομικοί τους ακολουθούν. Εκεί βλέπουν 2 άτομα να συμπλέκονται και τρέχουν να τους χωρίσουν. Δεν είναι μπροστά τη στιγμή που πλήττεται θανάσιμα με το μαχαίρι το θύμα...", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παρθένης.

Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες
Τις δηλώσεις του, ωστόσο, καταρρίπτουν δυο αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι τέσσερις αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. ήταν παρόντες στον καβγά, αλλά και στη δολοφονία, την ώρα που κατέβηκε από ένα αυτοκίνητο ο Γιώργος Ρουπακιάς και μαχαίρωσε τον Παύλο Φύσσα.
Και συνέχισε: "Ο καβγάς κράτησε περίπου 10 λεπτά. Περίπου 15-20 άτομα ήταν από την πλευρά των δραστών και 4-5 άτομα από την πλευρά του θύματος. Πριν τη δολοφονία, υπήρξε συμπλοκή και οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να τους χωρίσουν. Είδα ένα αυτοκίνητο να κατεβαίνει αντίθετα, κατέβηκε κάτω ο δολοφόνος... Δεν είδα πού πήγε. Μετά επέστρεψε στο αυτοκίνητό του και του έκαναν σωματική έρευνα. Πιστεύω ότι οι αστυνομικοί δεν περίμεναν ότι θα βγει μαχαίρι και ότι θα έμεναν στο ξύλο...".

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...