Ποια διάσημη παρουσιάστρια θα επιστρέψει στην τηλεόραση και ποιοι παρουσιαστές της ΕΡΤ θα πάνε στoν Alpha; ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Ποια διάσημη παρουσιάστρια θα επιστρέψει στην τηλεόραση και ποιοι παρουσιαστές της ΕΡΤ θα πάνε στoν Alpha;


Πυρετός μεταγραφών φαίνεται πως επικρατεί στα κανάλια, πυρετός που ανέβηκε περισσότερο μετά την αλλαγή επαγγελματικής στέγης των Λιάγκα-Σκορδά. Ντόμινο ανατροπών ακολούθησε μετά την ανακοίνωση του ΑΝΤ1 ότι εντάσσει στο δυναμικό του το ζεύγος. Οι ανακοινώσεις έρχονται η μία μετά την άλλη: Γρηγόρης Αρναούτογλου, Κατερίνα Καραβάτου, Μαρία Μπεκατώρου, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Ναταλία Γερμανού, Νίκος Μουτσινάς... για όλους έχει ο μπαξές.
Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, κινητικότητα υπάρχει και στο κανάλι της Κάντζας. Φαίνεται πως βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ALPHA η Ευγενία Μανωλίδου για την παρουσίαση του -ολλανδικών προδιαγραφών- τηλεπαιχνιδιού I Love My Country.
Επιπλέον, συζητήσεις με το κανάλι σε καλό κλίμα είχε και ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ώστε να καταφέρει να ξαναπεί Στην Υγειά Μας από το φθινόπωρο κι έπειτα. Όμως και ο Στέλιος Κούλογλου εθεάθη στο κανάλι.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...