H συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στα Γιαννιτσά που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

H συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στα Γιαννιτσά που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ!


H μεγάλη γιορτή που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 24 Αυγούστου με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο καλλιτέχνη Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τον οποίο περίμεναν να δουν live στην σκηνή χιλιάδες θαυμαστές του, δεν πραγματοποιήθηκε ΠΟΤΕ!!!!
Η προγραμματισμένη συναυλία στο ανοιχτό θέατρο Γιαννιτσών προς απογοήτευση χιλιάδων θαυμαστών που είχαν σπεύσει ως εκεί από διάφορες περιοχές της Βορείου Ελλάδας δεν άρχισε ποτέ, λόγω μιας ξαφνικής καταιγίδας …
Κατά την αποχώρηση του κοινού από το αμφιθέατρο, οι υπεύθυνοι της τοπικής ομάδας της πόλης των Γιαννιτσών «Αναγέννηση Γιαννιτσών» ενημέρωναν τον κόσμο να κρατήσει τα αποκόμματα των εισιτηρίων με την αιτιολογία ότι η συναυλία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα, δηλαδή Κυριακή 25 Αυγούστου!
Το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε σύμφωνα με τον αναγνώστη μας και ο ίδιος ο κύριος Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο οποίος απαντώντας μέσα από το αυτοκίνητο του, στο απογοητευμένο και αγανακτισμένο κοινό του, τόνισε πως η συναυλία θα γινόταν κανονικά την επόμενη ημέρα !!!!
Όντως και έτσι έγινε ……εν μέρει, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των θαυμαστών του Βασίλη Παπακωνσταντίνου πίστεψε τους διοργανωτές, δεν εξαργύρωσε τα εισιτήρια και έσπευσε με χαρά και ανυπομονησία να ακούσει τον αγαπημένο της τραγουδοποιό ! Αντί όμως για μουσική, ξεκίνησαν τα παρατράγουδα!
Κατά την προσέλευση τους, οι θαυμαστές του Βασίλη Παπακωνσταντίνου βρήκαν σήμερα, σύμφωνα με τον αναγνώστη μας, το στάδιο ΚΛΕΙΣΤΟ, ενώ κανένας υπεύθυνος της διοργάνωσης δεν ήταν εκεί για να ενημερώσει το κοινό ή για να εξαργυρώσει τα χιλιάδες εισιτήρια που είχαν αγοραστεί τις προηγούμενες ημέρες ! Και παρεμπιπτόντως δεν ήταν και τσάμπα, καθώς σύμφωνα με τον αναγνώστης μας, το κόστος του κάθε εισιτήριου έφτανε τα 15 ευρώ!
Έτσι το κοινό των Γιαννιτσών όχι μόνο δεν απόλαυσε τον αγαπημένο του καλλιτέχνη αλλά έγινε αποδέκτης μιας απαράδεκτης συμπεριφοράς για την οποία θα πρέπει κάποιοι να λογοδοτήσουν!
Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός, ότι ενώ ο κ.Παπακωνσταντίνου ήταν πρόθυμος να πραγματοποιήσει την συναυλία στα Γιαννιτσά και δεν είχε και άλλη προγραμματισμένη συναυλία για σήμερα, τελικά η μουσική γιορτή δεν έγινε ΠΟΤΕ!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...