Έκλεισε θέση σε αεροπλάνο για το αυτοκίνητό του! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Έκλεισε θέση σε αεροπλάνο για το αυτοκίνητό του!


Οι περισσότεροι από εμάς όταν σκεφτόμαστε να βάλουμε στο αεροπλάνο επιπλέον αποσκευές, για τις οποίες πρέπει να πληρώσουμε, διστάζουμε καθώς μας προβληματίζει το επιπλέον κόστος. Και όμως ένα
μοντέλο της Aston Martin, το μικρότερο και φθηνότερο του, το Cygnet αξίας 35.000 ευρώ, το οποίο κατασκευάστηκε το 2012 και διατέθηκε σε επιλεγμένους πελάτες σε όλο τον κόσμο “πέταξε” με ειδική εντολή, από το αεροδρόμιο της Γλασκόβης για να φτάσει στα χέρια κάποιου Κύπριου που είχε τα γενέθλιά του.
Το πολυτελές όχημα μπήκε στο χώρο των αποσκευών του Boeing 777 των Emirates Airlines και το ταξίδι του στοίχισε περίπου 15.000 ευρώ.
Το όχημα τυλίχθηκε προσεχτικά και μπήκε στο αεροσκάφος με ειδική πλατφόρμα, ενώ το ταξίδι από τη Γλασκόβη στη Λάρνακα έγινε με ανταπόκριση στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι. Τελικά, μετά από 48 ώρες το πανάκριβο δώρο έφτασε στον προορισμό του.
Εκπρόσωπος της Emirates δήλωσε ότι ήταν η πρώτη φορά που αυτοκίνητο ταξίδεψε με αεροσκάφος των αερογραμμών και ότι η μεταφορά ήταν επιτυχής.
Ο άνθρωπος της CyprusCars.eu που έδωσε την παραγγελία δήλωσε ότι μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της μεταφοράς, δεν πίστευε ποτέ ότι αυτή θα γίνει εφικτή, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στην Emirates που εκπλήρωσε την υψηλού επιπέδου παραγγελία.
Το αυτοκίνητο είναι το πιο μικρό μοντέλο της εταιρείας και είναι πιστό αντίγραφο του Toyota iQ. Η Aston Martin έχει κρατήσει την εξωτερική γραμμή του οχήματος, εκτός από την οροφή του iQ και στο εσωτερικό του έχει δερμάτινα χειροποίητα καθίσματα. Πρόκειται για το πιο αργό και μικρό μοντέλο της Aston Martin και επιπλέον είναι πολύ χαμηλής κατανάλωσης.
Μηχανικά διαθέτει τον 1.33 λίτρων κινητήρα της Toyota απόδοσης 98 ίππων με 12.5 κιλά ροπής.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...