«Γεια σου Μιχάλη, θα μας λείψεις» ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

«Γεια σου Μιχάλη, θα μας λείψεις»


Με μία αφιέρωση στο Twitter o Λάκης Γαβαλάς αποχαιρετά τον φίλο και συνεργάτη του Μιχάλη Ασλάνη. «Ο άνθρωπος που αγαπούσε τα χρώματα, τώρα θα αρκεστεί να περιβάλλεται από το μόνιμο μπλε του ουρανού. Γεια σου Μιχάλη, θα μας λείψεις», έγραψε ο επιχειρηματίας στο λογαριασμό του.

Οι σημειώσεις του Ασλάνη που βρέθηκαν στο διαμέρισμα
Στενός συνεργάτης του Μιχάλη Ασλάνη έδωσε φωτογραφίες από τα σημειώματα που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα, όπου βρέθηκε νεκρός ο έλληνας σχεδιαστής.
Στις φωτογραφίες, που είναι τραβηγμένες από iPad, διακρίνονται χειρόγραφες σημειώσεις του σχεδιαστή προς το λογιστή του σχετικά με το ΙΚΑ και την εφορία.
Ο παλιός λογιστής του Μιχάλη Ασλάνη, Γιώργος Λειβαδίτης, δήλωσε στο newsbeast.gr, ότι πριν από περίπου ενάμισι χρόνο, είχε επικοινωνήσει ο σχεδιαστής μαζί του για να τον ενημερώσει και να τον συμβουλευτεί για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε. Όπως λέει ο Γιώργος Λειβαδίτης, οι δυο τους ήταν φίλοι και στο παρελθόν συνεργάτες.

«Mήπως είναι αυτή η τελευταία φωτογραφία που βγάζουμε;»
Αναπόσπαστο κομμάτι της καριέρας του χαρακτηρίζει τον Μιχάλη Ασλάνη, ο σχεδιαστής μόδας Βασίλειος Κωστέτσος.
Όπως δήλωσε στο newsbeast.gr, γνώριζε τον Ασλάνη από 15 χρονών και τον θεωρούσε οικογένειά του.
Εξομολογήθηκε μάλιστα ότι περίμενε πως κάτι κακό θα συνέβαινε καθώς όπως λέει «τα τελευταία δύο χρόνια ήταν ρουφηγμένος, δεν είχε ενέργεια, έβλεπα ότι δεν είναι καλά ψυχολογικά».
Ο Βασίλειος Κωστέτσος αποδίδει τον θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη σε δύο παράγοντες, την αναλγησία του κράτους και του χώρου της μόδας που τον απαξίωσε για καινούργια αστεράκια, όπως λέει, και δεν τον στήριξε.
Οι δύο τους είχαν συναντηθεί τελευταία φορά σε εκδήλωση στη Νέα Σμύρνη τον Φεβρουάριο, όπου και φωτογραφήθηκαν μαζί.
Μάλιστα τότε ο Μιχάλης Ασλάνης του είχε πει και μία μακάβρια ατάκα. «“Mήπως είναι αυτή η τελευταία φωτογραφία που βγάζουμε;" μου είχε πει και τελικά ήταν η τελευταία» δηλώνει ο Βασίλειος Κωστέτσος, ενώ στην ερώτηση τι συμβολίζει για εκείνον, απαντά: «Για μένα συμβολίζει το τέλος μιας εποχής».
Όσο για το αν περίμενε ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο, δηλώνει: «Nαι, το περίμενα ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Οι άνθρωποι άλλωστε της showbiz είναι πιο ευαίσθητοι από οποιονδήποτε άλλον».

«Δεν έπρεπε να αφήνουν μόνο του τον Μιχάλη Ασλάνη»
Αυτή τη στιγμή έχει αποκλειστεί η είσοδος της πολυκατοικίας που διέμενε ο Μιχάλης Ασλάνης και γείτονες που επηρεάστηκαν από το τραγικό περιστατικό έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο.

Έξω από την πολυκατοικία βρέθηκαν και γνωστά μοντέλα καθώς και άνθρωποι από το χώρο της μόδας που είχαν συνεργαστεί με τον σχεδιαστή, όπως η Βάνα Μπάρμπα και ο Χάρης Σιάνιδης.

Σοκαρισμένος δήλωσε ο Χάρης Σιανίδης για το θάνατο του σχεδιαστή και είπε πώς ο Μιχάλης Ασλάνης βοήθησε πάρα πολύ κόσμο στο χώρο της μόδας. Ακόμη, ο γνωστός στυλίστας που βρέθηκε στην πολυκατοικία στο Κολωνάκι, είπε ότι δεν έπρεπε να αφήνουν μόνο του τον Μιχάλη Ασλάνη, καθώς ο σχεδιαστής αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Ο Χάρης Σιανίδης ανέφερε και ότι ο Μιχάλης Ασλάνης ετοίμαζε επίδειξη μόδας μαζί με άλλους σχεδιαστές.

«Ο Μιχάλης έφυγε μόνος και καταχρεωμένος»
Ευεργέτης ήταν για την Άντζελα Ευρυπίδη ο σχεδιαστής Μιχάλης Ασλάνης, που έφυγε σήμερα από τη ζωή. Όπως δήλωσε το γνωστό μοντέλο οι πρώτες της επιδείξεις ήταν με εκείνον και τόνισε ότι ήταν ένας άνθρωπος που έδινε ευκαιρίες στις νέες κοπέλες.
«Είναι πολύ δύσκολο να σχολιάσεις το οτιδήποτε. Ήμασταν τα παιδιά του» δηλώνει σοκαρισμένη η Άντζελα Ευρυπίδη, ενώ στην ερώτηση αν γνώριζε για κάποια συγκεκριμένα προβλήματα που αντιμετώπιζε, αναφέρθηκε στη χρήση των αντικαταθλιπτικών που έκανε ο Μιχάλης Ασλάνης: «Έφυγε μόνος και καταχρεωμένος. Είχε σάκχαρο και είχε πάθει και στραβισμό εξαιτίας αυτού, με αποτέλεσμα να φοράει το τελευταίο διάστημα γυαλιά. Έπαιρνε και αντικαταθλιπτικά, αλλά δεν πίστευα ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο».
Όσο για το τι σημαίνει ο θάνατός του για τον χώρο της μόδας, δηλώνει: «Το ελληνικό μόντελινγκ έχει πληγεί. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ανεβάζουμε το όνομά του ψηλά».

Αναζητούσαν τον Ασλάνη από την Κυριακή
Ο Μιχάλης Ασλάνης είχε επικοινωνήσει τελευταία φορά με συνεργάτες του την περασμένη Κυριακή. Οι άνθρωποι του ατελιέ του ανησύχησαν, καθώς τις τρεις τελευταίες μέρες ο σχεδιαστής δεν είχε δώσει σημεία ζωής.
Σήμερα, η διευθύντρια του ατελιέ του Ασλάνη, το οποίο βρίσκεται στο ισόγειο της πολυκατοικίας όπου διέμενε ο σχεδιαστής, αναζήτησε τον Μιχάλη Ασλάνη καλώντας κλειδαρά για να μπει στο διαμέρισμά του.
Εκεί, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, βρέθηκε νεκρός ο Μιχάλης Ασλάνης στην κρεβατοκάμαρά του στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου στην οδό Σκουφά στο Κολωνάκι. Στο δωμάτιο βρέθηκαν και κουτιά από χάπια.
Έξω από την πολυκατοικία λίγο μετά την είδηση του θανάτου πέρασαν γνωστά μοντέλα καθώς και άνθρωποι από το χώρο της μόδας που είχαν συνεργαστεί με τον σχεδιαστή, όπως η Βάνα Μπάρμπα και ο Χάρης Σιάνιδης.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...