Αυτό οδήγησε στο θάνατο τον Μιχάλη Ασλάνη; ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Αυτό οδήγησε στο θάνατο τον Μιχάλη Ασλάνη;


Αυτοκτονία ή δολοφονία; Ο ιατροδικαστής έχει τον τελευταίο λόγο. Ο Μιχάλης Ασλάνης είχε πολλά οικονομικά προβλήματα τα τελευταία χρόνια. Λίγο πριν τις 3 βρέθηκε νεκρός στο Κολωνάκι.
Τον γνώρισα πριν αρκετά χρόνια…στο γραφείο του τότε κοντά στον σταθμό Λαρίσης. Ευχάριστος, χαμογελαστός και απλός με διάθεση για πολύ δουλειά. Ηταν πράγματι δουλευταράς. Και καλός άνθρωπος.
Πρόσφατα εξέφρασε την ανησυχία του για τη ζωή του. Απειλούνταν.Απο ποιους απειλούταν όμως ο Μιχάλης;Κάποιοι είπαν παλαιότερα πως είχε πέσει στα «πλοκάμια» αδίστακτων γυναικών.Σκληροί μαζί του, τον τελευταίο καιρό τον ενοχλούσαν για να πάρουν πίσω τα δανεικά. Φως στην έρευνα θα ρίξει η άρση απορρήτου των τηλεφωνικών του συνομιλιών τις τελευταίες ημέρες.Ο Μιχάλης Ασλάνης ήταν πολύ ευαίσθητος. Αν όντως αυτοκτόνησε, σίγουρα θα το έκανε λόγω της πίεσης που του ασκούσαν κάποιοι.

«Με θυμώνει τόσο που άνθρωποι σαν τον Μιχάλη αναγκάζονται να γίνουν αυτόχειρες…»!
Από τους καλύτερους και πιο συμπαθείς ανθρώπους της Μόδας ήταν ο Μιχάλης Ασλάνης, που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του το μεσημέρι. ..
Στα social media, η είδηση του χαμού του ήταν πρώτο θέμα, ενώ πολλοί φίλοι και γνωστοί του έσπευσαν να σχολιάσουν κάτι για την τραγική αυτή είδηση…
Μία από αυτές ήταν και η πολύ καλή του φίλη, Άντζελα Ευρυπίδη, η οποία συνεργάστηκε πολλά χρόνια μαζί του…
Η Άντζελα μιλάει για «αυτόχειρες» αφήνοντας να εννοηθεί πως όντως η δύσκολη οικονομική κατάσταση, ήταν αυτό που οδήγησε τον Ασλάνη στο να δώσει τέλος στη ζωή του…

Σοκαρισμένη η εγχώρια showbiz από τον θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη
Σοκ προκλήθηκε πριν από λίγο στο χώρο της showbiz από την είδηση του θανάτου του Μιχάλη Ασλάνη! Οι επώνυμοι έσπευσαν να εκφράσουν, μέσα από το twitter, τη λύπη τους για τον χαμό του αγαπημένου σχεδιαστή.
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έγραψε χαρακτηριστικά «Έφυγε ένας από τους πιο γλυκούς και αυθεντικούς ανθρώπους που εγώ γνωρίσει σε αυτό το χώρο. Πάντα με το χαμόγελο κι έναν καλό λόγο για όλους». Ενώ η Χριστίνα Πολίτη ανέφερε «RIP Μιχάλη Ασλάνη…».
Ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης έγραψε «Ο Θεός να αναπαύσει την πιο ευγενική ψυχή που πέρασε ίσως από το χώρο της ελληνικής μόδας. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ Μιχάλη».

Η Βάνα Μπάρμπα στο σπίτι του Μιχάλη Ασλάνη


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...