Π.Μαβίδης για παραχώρηση ΕΑΚ: Πάνω από όλα θέτουμε την τήρηση της νομιμότητας ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Π.Μαβίδης για παραχώρηση ΕΑΚ: Πάνω από όλα θέτουμε την τήρηση της νομιμότητας


Απαντώντας σε δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κ. Δημήτρη Καραγιάννη στον τοπικό Τύπο, σχετικά με το θέμα παραχώρησης του ΕΑΚ στην ομάδα, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου κ.Παύλος Μαβίδης επισημαίνει τα ακόλουθα:
«Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι αναμφίβολα μία από τις ιστορικές ομάδες του Καλλικρατικού Δήμου Βόλου, η οποία έχει διαγράψει λαμπρή πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κάνοντας υπερήφανη την πόλη και τους χιλιάδες φιλάθλους της. Η ομάδα έχει την αμέριστη υποστήριξη του Δήμου Βόλου, όπως άλλωστε και όλες οι ομάδες σε δεκάδες αθλήματα που εκπροσωπούν το ενιαίο πλέον Δήμο Βόλου, με βάση τις αρχές της ισονομίας και της αναλογικότητας.
Στο πλαίσιο αυτό, ο ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου εξέτασε, από την πρώτη στιγμή, με ιδιαίτερη προσοχή και απολύτως θετική διάθεση το αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για την παραχώρηση του σταδίου του ΕΑΚ ως έδρας της ομάδας, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους. Εξάλλου, έπρεπε να υπάρξει ο απαραίτητος χρόνος έτσι ώστε να διασφαλιστούν όλες οι νόμιμες προϋποθέσεις για μια τέτοια παραχώρηση.
Συνεπώς οι δηλώσεις του Προέδρου της ΠΑΕ περί των δήθεν προθέσεων του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ στερούνται κάθε αλήθειας, όταν μάλιστα για το θέμα αυτό έχει ήδη προγραμματιστεί σύγκληση έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου για τη Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013, ενώ όλες τις προηγούμενες ημέρες έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες για την εξεύρεση νόμιμης λύσης, όπως άλλωστε ήταν και η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.
Οι δημότες του Βόλου και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ιδιοκτησιακές αντιλήψεις και πρακτικές του παρελθόντος δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές. Για τον Δήμο Βόλου και τον ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ η τήρηση της νομιμότητας είναι αδιαπραγμάτευτη, ώστε μέσα από τις επιβεβλημένες διαδικασίες να πραγματοποιηθεί σωστά η παραχώρηση της εγκατάστασης. Θα συνιστούσαμε, συνεπώς, να σταματήσουν δηλώσεις διοικητικών αλλά και εξωδιοικητικών παραγόντων της ΠΑΕ, που καλλιεργούν τεχνητή ένταση και στοχεύον στον αποπροσανατολισμό των φιλάθλων της ομάδας και ευρύτερα των δημοτών».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...