Μειώθηκε το κόστος ασφάλισης των οχημάτων του Δήμου Βόλου ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Μειώθηκε το κόστος ασφάλισης των οχημάτων του Δήμου Βόλου


Νέα μείωση στο κόστος λειτουργίας πέτυχε ο Δήμος Βόλου, αυτή τη φορά στον τομέα της ασφάλισης των οχημάτων του. Με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να αλλάξει ο τρόπος διενέργειας του διαγωνισμού και από ετήσιος να γίνει για μία 2ετία, ο Δήμος Βόλου πέτυχε, μέσω του ανταγωνισμού της αγοράς, μείωση του ετήσιου κόστους από 150.000 € στις 110.000 €/έτος, ήτοι καθαρό όφελος 40.000 ευρώ. Το αποτέλεσμα του διαγωνισμού εγκρίθηκε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής. Μειοδότρια εταιρία αναδείχθηκε η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ.
Σε σχετική δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Προγραμματισμού, Βιώσιμης Ανάπτυξης και Νέων Τεχνολογιών, Ηλ. Ξηρακιάς, τόνισε χαρακτηριστικά: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια, όπως έχουμε δεσμευτεί, εφαρμόζοντας τον προϋπολογισμό του 2013 ως προϋπολογισμό «μηδενικής βάσης», επανεξετάζοντας δηλαδή συστηματικά όλες τις πάγιες δαπάνες του Δήμου, εκτός της μισθοδοσίας και των ασφαλιστικών εισφορών, ώστε να συμπιέσουμε το κόστος λειτουργίας διατηρώντας το καλύτερο δυνατό επίπεδο ποιότητας των υπηρεσιών».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...