Η Δήλωση Σόκ του Δήμου Αναστασιάδη: «Είχα σχέση με … » ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Η Δήλωση Σόκ του Δήμου Αναστασιάδη: «Είχα σχέση με … »


Με αργά αλλά σταθερά βήματα κατάφερε…τα τελευταία χρόνια να βρεθεί στο προσκήνιο της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας κυρίως για τον τρόπο που γράφει και συνθέτει τα τραγούδια του. Έχοντας αποκτήσει ένα σταθερό αλλά φανατικό κοινό, ο Δήμος Αναστασιάδης, άφησε για λίγο τα επαγγελματικά του σχέδια για να υπηρετήσει τη μαμά πατρίδα. Πρόσφατα ο τραγουδιστής μίλησε σε συνέντευξή του για την εμπειρία του στο στρατό αλλά και για την προσωπική του ζωή. Σε σχετική ερώτηση εάν κάνει αγγαρείες στο στρατό, ο ίδιος απάντησε τα εξής: «Και αγγαρείες και τουαλέτες και σκοπιά».
Μάλιστα, ο Δήμος Αναστασιάδης αποκάλυψε πως η εμπειρία του μέσα στο στρατό τον βοήθησε να εκτιμήσει πράγματα που μέχρι πριν θεωρούσε δεδομένα. Ανάμεσα στα πολλά ο τραγουδιστής μίλησε και για την προσωπική του ζωή αποκαλύπτοντας πως η διαφορά ηλικίας δεν τον νοιάζει και πως στο πρόσφατο παρελθόν είχε κάνει σχέση με είκοσι χρόνια μεγαλύτερή του. «Η διαφορά ηλικίας δεν με εμπόδισε ποτέ από το να κάνω κάτι εκτός κι αν υπάρχει μια τραγική διαφορά.
Όσο τα σώματα και το μυαλό ενώνονται, η ηλικία δεν παίζει ρόλο. Έχω κάνει σχέση με μεγαλύτερη γυναίκα. Εγώ ήμουν 20 κι εκείνη 40. Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία, και όταν μου προέκυψε δεν την είχα για βιτρίνα», δήλωσε.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...