Κι όμως αυτή είναι η νέα υπουργός της Βενεζουέλας... ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Κι όμως αυτή είναι η νέα υπουργός της Βενεζουέλας...

Μία άκρως «καuτή» έκπληξη επεφύλασσε στον… ανδρικό πληθυσμό ο νέος πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο!
Το όνομα αυτής Alejandra Benitez…
Η Alejandra Benitez την οποία τοποθέτησε ο Νικόλας Μαδούρο ως υπουργό Αθλητισμού στην κυβέρνηση που μόλις σχημάτισε στη Βενεζουέλα μετά την πρόσφατη νίκη του στις εκλογές, έκλεψε τα βλέμματα. Πρόκειται για πρωταθλήτρια της ξιφασκίας που έχει εκπροσωπήσει τη χώρα της σε Ολυμπιακούς Αγώνες σε τρεις πόλεις, μεταξύ αυτών και της Αθήνας, το 2004.
Πρωταθλήτρια της ξιφασκίας, μοντέλο, νεοφερμένη στην πολιτική και μόλις 32 χρονών…Μάλιστα η ανάληψη των καθηκόντων της έγινε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό από την πλευρά της. Λίγα λεπτά αφού της ανακοινώθηκε η απόφαση σχολίασε στο twitter: «Αναλαμβάνω μια νέα αποστολή και θα το κάνω με την ίδια αποφασιστικότητα που το κάνει ένας αθλητής που υπερασπίζεται τη χώρα του με όποιο κόστος!»
Η πρώην ξιφομάχος και νυν υπουργός Αθλητισμού έγινε «ιδιαιτέρως» γνωστή όταν έκανε γuμνή φωτογράφηση πριν από μερικά χρόνια, με την ίδια να δηλώνει: «Τα ρούχα μπορούν να κρύψουν τα πάντα. Όταν όμως είσαι γuμνή, είσαι εσύ».
«Τα πέταξε» λοιπόν και μας αποκάλυψε τα πλoύσια πρoσoντα της…

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...