Πέφτει η αυλαία των εκδηλώσεων για την «Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής» ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Πέφτει η αυλαία των εκδηλώσεων για την «Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής»



Ολοκληρώνονται αύριο Σάββατο οι εκδηλώσεις για την «Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής» που πραγματοποιείται για έβδομη χρονιά στο Βόλο από την ομάδα “Plenty Projects” και τα Δήμο Βόλου - Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – Δη.Πε.Θε., σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Οι εκδηλώσεις, που ξεκίνησαν την Τετάρτη 19 Ιουνίου με τη συμμετοχή 150 και πλέον καλλιτεχνών, πραγματοποιήθηκαν σε 14 διαφορετικά σημεία της πόλης με ελεύθερη είσοδο και συμμετοχή των πολιτών. Ανοικτοί χώροι και πεζόδρομοι πλημμύρισαν με ήχους και μουσικές και κατακλύσθηκαν από το μουσικόφιλο κοινό όλων των ηλικιών. Καινοτομία της φετινής διοργάνωσης αποτέλεσε η συμμετοχή του Συλλόγου «Κοινόν των Μαγνήτων» με καλλιτέχνες από το εξωτερικό που έλκουν την καταγωγή τους από το Βόλο και τη Μαγνησία.
Αύριο Σάββατο 20 Ιουνίου, τελευταία ημέρα των εκδηλώσεων, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσικές διαφόρων ειδών, που θα παίξουν μουσικοί από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας. Συγκεκριμένα:
Στις 8 το βράδυ στο Πεδίον του Άρεως (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας) θα δοθεί συναυλία με ζωντανή ροκ και εναλλακτική τζαζ μουσική από τα συγκροτήματα Nightstalker (Αθήνα), U.N.Band (Θεσσαλονίκη), Bearthless (Θεσσαλονίκη), Frantic V, Wave, Στέφανο Κόκκο, Σtella (Αθήνα), Minor Project (Πάτρα), The Running Blue Orchstra (Αθήνα), Groovagnang (Σέρρες), Smokey Blues Session, Yafka Playground, 2/3.
Στις 9 το βράδυ στο στενό της Τσαριτσάνης θα εμφανιστούν οι Fusion (live): Sancho 003 (Θεσσαλονίκη, Πάτρα), επίσης στις 9 το βράδυ στην Πλατεία Παλαιών το πρόγραμμα περιλαμβάνει (live) βραζιλιάνικα κρουστά Sabba, reggae από την ομάδα Caracatu, ενώ στις 10 το βράδυ και πάλι στην Πλατεία Παλαιών θα εμφανιστούν οι: Electronic Dance (dj set) Mikael Delta(Αθήνα),Konstantino Kappa, Nicos Theocharopoulos, K.Georgantzas. Στις 11 το βράδυ στο Στενό Γραβιάς θα δοθεί συναυλία από τους Dancehall- Mashup (Dj set) και Matina Sous Peau (Αθήνα), Roadrunner (Κιλκίς), Duckem (Αθήνα), JephOne&DjRed- First things first (Αθήνα). Τέλος, για τη λήξη των εκδηλώσεων θα γίνει παρέλαση κρουστών που θα αρχίσει στις 8:30 το βράδυ από την παραλία (Ηρώον) έως τα Παλιά.
Η συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...