2.215 εποχικοί σε δήμους και παιδικούς σταθμούς ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

2.215 εποχικοί σε δήμους και παιδικούς σταθμούς



Πάνω από 1.600 θέσεις θα καλυφθούν μέσω του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» που συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ.
2.215 είναι οι νέες θέσεις εργασίας για εποχικό προσωπικό που «ανοίγουν» σε δήμους, παιδικούς σταθμούς και στις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Αθηναίων.
Ειδικότερα, πάνω από 1.600 θέσεις θα καλυφθούν...
το προσεχές χρονικό διάστημα σε παιδικούς σταθμούς και κέντρα φροντίδας μέσω του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» που συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ.
Oι θέσεις αφορούν βρεφονηπιοκόμους και βοηθούς τους, τραπεζοκόμους και καθαριστές εσωτερικών χώρων.
Επιπλέον εντός των ημερών επιθυμεί ο Δήμος Αθηναίων να προκηρήξει τις 119 θέσεις που θα ενισχύσουν τις Παιδικές Κατασκηνώσεις Αγίου Ανδρέα.
Μεταξύ άλλων, θα προσληφθούν εργάτες γενικών καθηκόντων, γυμναστές, νοσηλευτές, ναυαγοσώστες και ιατροί. Στο μεταξύ αιτήσεις δέχονται 21 δήμοι, οι οποίοι θα απασχολήσουν 496 εργαζόμενους κυρίως εργατικό και τεχνικό προσωπικό.

Με πεντάμηνη σύμβαση 1.570 νέοι πυροσβέστες
«Πράσινο φως» έδωσε το ΣτΕ για 1.570 προσλήψεις-εξπρές εποχικών πυροσβεστών με πεντάμηνη σύμβαση, εγκρίνοντας το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα που υπέβαλε το αρμόδιο υπουργείο και θέτοντας επιφυλάξεις για την πρόσληψη συνεχώς των επιτυχόντων από τον πίνακα του 2003.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...