H... ιστορία ζωής της ξυπόλυτης νικήτριας της Eurovision! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

H... ιστορία ζωής της ξυπόλυτης νικήτριας της Eurovision!



Η Emmelie de Forest, είναι η μεγάλη νικήτρια του φετινού διαγωνισμού της Eurovision, εκπροσωπώντας τη Δανία.
Αξίζει να αναφέρουμε πως η νικήτρια του διαγωνισμού τραγουδιού είναι μόλις 20 χρόνων και στις φλέβες της κυλά βασιλικό αίμα, καθότι φέρεται ως δισέγγονη της βασίλισσας Victoria της Μεγάλης Βρετανίας, η οποία παντρεύτηκε τον βασιλιά της Δανίας, Edward τον 7ο.
Ο παππούς της 20χρονης, κόμης Maurice Arnold de Forest, θεωρείται νόθο παιδί του βασιλιά Edward, ενώ παντρεύτηκε μέλος της σουηδικής αριστοκρατίας. Η Emmelie ασχολείται με το τραγούδι από 9 ετών και αφού πέρασε από χορωδίες εκκλησιών όταν ήταν 14 ετών άρχισε να συνεργάζεται με τον μουσικό Fraser Neill, κάνοντας εμφανίσεις σε φεστιβάλ και μουσικές σκηνές. Το 2011 αποφάσισε να αφήσει την γενέτειρά της, το Mariager, για την Κοπεγχάγη, όπου συνδύασε μουσικές σπουδές και εμφανίσεις.
Φυσικά, η Emmelie θα μείνει στην ιστορία του ευρωπαϊκού διαγωνισμού ως η «ξυπόλυτη πριγκίπισσα», αφού εμφανίστηκε επί σκηνής ξυπόλυτη (!)

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...