Σάλος με το μοντέλο από τη Βραζιλία που θηλάζει ζωάκια ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Σάλος με το μοντέλο από τη Βραζιλία που θηλάζει ζωάκια



Μια νέα περίεργη μόδα προσπαθεί να λανσάρει ένα μοντέλο από τη Βραζιλία η οποία…θηλάζει ζωάκια! Μάλιστα απαθανατίζει τις… τρυφερές αυτές στιγμές και ανεβάζει τις φωτογραφίες στα social media προκαλώντας πραγματικά σάλο.
Η Σαμπρίνα, όπως ονομάζεται το μοντέλο από τη Βραζιλία, φαίνεται να απολαμβάνει ιδιαίτερα τη διαδικασία.
Βάσει των φωτογραφιών που έχει μοιραστεί με όλους μέσω του λογαριασμού της στο Instagram # Yolo Boing Boing στο Instagram, η Σαμπρίνα θήλασε πρόσφατα ένα μοσχαράκι, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα είχε θηλάσει μια στρουθοκάμηλο.
Στη φωτογραφία φαίνεται να το διασκεδάζει αρκετά τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω της, με το μικρό ζωάκι του αγροκτήματος να το απολαμβάνει.
Μάλιστα οι άνθρωποι στη Βραζιλία το διασκεδάζουν αρκετά μιας και συνοδεύουν τη φωτογραφία με τη λεζάντα, «μερικά πράγματα δεν χρειάζεται να έχουν νόημα, μόνο και μόνο αξίζει τον κόπο!».
Αυτή δεν είναι η πρώτη εμπειρία του μοντέλου καθώς την περασμένη εβδομάδα, προκάλεσε σάλο ποστάροντας φωτογραφίες από ζωολογικό κήπο, όπου τη θηλάζει στρουθοκάμηλος.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...