Αστυνομικός στο Βόλο παρέσυρε και εγκατέλειψε ηλικιωμένη, η οποία απεβίωσε ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Αστυνομικός στο Βόλο παρέσυρε και εγκατέλειψε ηλικιωμένη, η οποία απεβίωσε



Ο 31χρονος, μετά το θάνατο της 73χρονης, συνελήφθη άμεσα από συναδέλφους του και οδηγείται στον Εισαγγελέα
Την παράβαση του αρ. 42 του ΚΟΚ περί εγκατάλειψης θύματος θα κληθεί να αντιμετωπίσει ένας 31χρονος αστυνομικός του Τμήματος Περιφέρειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας, επί της οδού Ιωλκού -λίγο πιο πάνω από το ύψος του περιφερειακού- και αφού παρέσυρε με την δίκυκλη μοτοσικλέτα του 73χρονη, η οποία επιχείρησε να περάσει το οδόστρωμα, φέρεται να εξαφανίστηκε.
Σύμφωνα πάντως με πηγές του e-Volos.gr ο 31χρονος, του οποίου η μοτοσικλέτα δεν έφερε πινακίδες, έφυγε, αφού πρώτα περίμενε την άφιξη του ασθενοφόρου το οποίο κλήθηκε από περιοίκους, γεγονός που αποδεικνύει ότι εξαφανίστηκε όχι αδιαφορώντας για την τύχη της 73χρονης, αλλά φοβούμενος προφανώς τις επιπτώσεις.
Δυστυχώς όμως η 73χρονη λίγες ώρες αργότερα κατέληξε στο χειρουργείο του Νοσοκομείου Βόλου, γεγονός που οδήγησε στην άμεση σύλληψη του 31χρονου αστυνομικού από συναδέλφους του, πριν προλάβει να ενεργοποιηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου και οδηγείται στον Εισαγγελέα.
Τέλος, να σημειωθεί ότι Προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, από το οποίο έχει παραγγελθεί και νεκροψία - νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της 73χρονης.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...