Ποιες συνεργασίες- έκπληξη θα ταράξουν το σανίδι τον επόμενο χειμώνα; ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Ποιες συνεργασίες- έκπληξη θα ταράξουν το σανίδι τον επόμενο χειμώνα;



« Ισχύς εν τη ενώσει» είναι το σύνθημα και όπως φαίνεται μετά την υλοποίησή του στις Αθηναϊκές πίστες που πλέον τα Σόλο σχήματα ανήκουν στο παρελθόν έτσι και φαίνεται να συμβαίνει και στο θέατρο ...
Η διαφορά είναι σε σύγκριση με το παρελθόν πως ζευγάρια φαίνεται να πρωταγωνιστούν από διαφορετικούς χώρους ενώνοντας έτσι δυναμικά τα fan club τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες μια συνεργασία-έκπληξη είναι πιθανό να δούμε την επόμενη σεζόν. O Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχουν δεχθεί πρόταση να συμμετέχουν στο ιστορικό «Καμπαρέ» που θα σκηνοθετήσει ο Σταμάτης Φασουλής στη σκηνή του «Παλλάς». Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της παράστασης, ενώ ο Χριστόφορoς Παπακαλιάτης θα ερμηνεύσει τον ρόλο του Βρετανού φοιτητή που παραδίδει μαθήματα αγγλικών.
Και oι « περίεργες» συνεργασίες δεν σταματούν εδώ! Ακούγεται πως η μοναδική Σοφία Μουτίδου έχει ήδη κάνει τις πρώτες συζητήσεις για την χειμερινή σεζόν και στο πλευρό της θα βρίσκεται ...ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ! Ο παρουσιαστής κέρδισε με το χιούμορ του την ταλαντούχο ηθοποιό που είναι φανατική ακροάτρια του στην ραδιοφωνική του εκπομπή. Η πρώτη επαφή έγινε ήδη . Όσο για το concept : Πρόκειται για μια ανατρεπτική μουσικοχορευτική παράσταση σε κείμενα της ίδιας της ηθοποιού και σκηνοθεσία του Μιχάλη Ρέππα .
Είδωμεν...!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...