Δείτε πως εμφανίστηκε στο δικαστήριο ένας παιδόφιλος ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Δείτε πως εμφανίστηκε στο δικαστήριο ένας παιδόφιλος



Μηνύματα με σεξουαλικό περιεχόμενο έστελνε ο 41χρονος άνδρας, σε 14χρονο κορίτσι μέσω του Facebook, παρενοχλώντας τη σεξουαλικά...
Το κορίτσι μαζί με τους γονείς της, έκαναν καταγγελία στην αστυνομία της χώρας, με αποτέλεσμα οι Αρχές να εισβάλλουν στο σπίτι του. Το αποτέλεσμα ήταν να βρουν δεκάδες εικόνες παιδικής πορνογραφίας στον υπολογιστή του και να του προσάψουν τις ανάλογες κατηγορίες.
Παρά το γεγονός, πως το όνομα του Άγγλου, έχει δοθεί στη δημοσιότητα (Άλαν Μπρέι), εκείνος, το πρωί της Παρασκευής κατά την άφιξή του στα δικαστήρια του Λιντς, εμφανίστηκε καλυμμένος με μια ολόσωμη κάπα, full face και γυαλιά ηλίου, ώστε να αποφύγει την αποτύπωση του προσώπου του από τους φωτογράφους που βρέθηκαν στο σημείο.
Ο παιδόφιλος, έλεγε διαρκώς στο θύμα του, πως θα εγκαταλείψει τη γυναίκα του και πως θα την πάρει να ζήσουνε μαζί τον έρωτά τους. Όπως ήταν αναμενόμενο, το δικαστήριο τον καταδίκασε για αυτές του τις πράξεις, αναφέρει το koolnews.
Οι γονείς την 14χρονης, ανακάλυψαν τι συνέβαινε, όταν «έπιασαν» τη μικρή να κάθεται πολύ αργά στον υπολογιστή της. Στη συνέχεια, μπήκαν στον λογαριασμό που διατηρούσε στο Facebook και έμειναν με το στόμα ανοιχτό, όταν είδαν το περιεχόμενο των μηνυμάτων που λάμβανε από τον 41χρονο.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας, δε, στο σπίτι του, οι αστυνομικοί έμειναν άναυδοι, αφού είδαν και τον ίδιο να πρωταγωνιστεί σε φωτογραφίες, κατά τη διάρκεια βιασμού ανήλικου κοριτσιού. Σύμφωνα με τη δικηγόρο του, η εμφάνισή του στην αναπηρική καρέκλα, είναι αποτέλεσμα κάποιων σοβαρών αρθριτικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο πελάτης της.
Όπως εκείνη δήλωσε ενώπιων των δικαστών, η παιδοφιλική του συμπεριφορά, ξεκίνησε από το γεγονός πως δεν μπορούσε να κάνει σεξ. Ξεκίνησε βλέποντας βίντεο στο διαδίκτυο, αλλά με το πέρασμα του καιρού, η διαστροφή του ολοένα και μεγάλωνε.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...