Μητέρα οκτάδυμων υποψήφια για βραβεία πoρνό! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Μητέρα οκτάδυμων υποψήφια για βραβεία πoρνό!



Η Nadya Suleman γίνεται και πάλι πρωτοσέλιδο γιατί πώς να το κάνουμε, ξέρει να προκαλεί. H 37χρονη Suleman από τις ΗΠΑ..έγινε για πρώτη φορά γνωστή το 2009, όταν έφερε στον κόσμο τα οκτάδυμα παιδιά της (στην πατρίδα της την ξέρουν και ως Octomom).
Λίγο αργότερα, έγινε η κυρία «σιχαίνομαι τα 14 παιδιά μου», όταν δημόσια παραδέχτηκε το πώς νιώθει για τα τέκνα της. H Suleman απέκτησε όλα τα παιδιά της (δέκα γιους και τέσσερις κόρες) με τεχητή γονιμοποίηση. Μάλιστα, όταν έμεινε έγκυος στα οκτάδυμα ήταν ήδη άνεργη και συντηρούνταν χάρη στην οικονομική βοήθεια που ελάμβανε από το κράτος. Γεγονός που παραδέχτηκε μόλις τον Απρίλιο του 2012 -κι ας ήταν φήμη που κυκλοφορούσε από τη στιγμή που πρωτοακούστηκε το όνομά της- στην εκπομπή Today, του καναλιού NBC.
Μετά τη γέννηση των οκτάδυμων, η Αμερικανίδα έδωσε συνέντευξη σε shows όπως αυτό της Oprah Winfrey, μιλώντας για τη ζωή της με τόσα παιδιά, για τα χρήματα που έχει ανάγκη για το μεγάλωμά τους, για τα κιλά που έχασε αφότου γέννησε, για τις πλαστικές που λέγεται ότι έχει κάνει και για τις προτάσεις που είχε δεχτεί –και αρχικά απορρίψει- για να να μετάσχει σε ταινίες πoρνό.
Επίσης, δεν ήταν λίγες οι φορές που φωτογραφήθηκε για περιοδικά εντός και εκτός αμερικανικών συνόρων.
Αυτή τη φορά, πήρε τη σκυτάλη της δημοσιότητας επειδή τον προσεχή Ιανουάριο θα ταξιδέψει στο Λας Βέγκας για την τελετή απονομής των βραβείων πoρνό AVN (AVN Awards).
Η Suleman είναι υποψήφια σε τέσσερις κατηγορίες και σε συνέντευξή της στην δηλώνει αμερικανική Huffington Post δήλωσε «πολύ ενθουσιασμένη».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...