Αυλαία στους τέσσερις ομίλους του Champions League ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Αυλαία στους τέσσερις ομίλους του Champions League



Η τελευταία πράξη θα παιχθεί από τον πρώτο μέχρι τον τέταρτο όμιλο του Champions League. Διαφορετικά κίνητρα έχουν Μονπελιέ και Σάλκε από τον όμιλο του Ολυμπιακού. Για την πρωτιά θα παλέψουν Παρί Σεν Ζερμέν και Πόρτο. Ένα «εισιτήριο» στο Europa League διεκδικούν Ζενίτ και Άντερλεχτ, όπως θα συμβεί στους αγώνες του Άγιαξ και της Μάντσεστερ Σίτι.

1ος Όμιλος: Μόνη εκκρεμότητα η πρωτιά
Η κατάληψη της πρώτης θέσης αποτελεί τη μοναδική εκκρεμότητα στον πρώτο όμιλο του Champions League. Παρί Σεν Ζερμέν και Πόρτο έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» και η κορυφή κρίνεται στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Παρίσι, με τους «δράκους» να την εξασφαλίζουν και με ισοπαλία, ενώ αδιάφορο είναι το ματς των δύο Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ, αφού αυτή του Κιέβου είναι και μαθηματικά στους «32» του Europa League.

2ος Όμιλος: Ένας για τη δόξα, ένας για τα λεφτά
Την ώρα που ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίζει την Άρσεναλ στο «Καραϊσκάκη», Μονπελιέ και Σάλκε θα συγκρούονται στη Γαλλία στο άλλο ματς του δευτέρου ομίλου του Champions League με διαφορετικά κίνητρα. περισσότερα.

3ος Όμιλος: «Παίζεται» μόνο ο τρίτος
Η ομάδα που θα βρει παρηγοριά στο Europa League ως τρίτη του ομίλου είναι η μοναδική εκκρεμότητα στο τρίτο γκρουπ του Champions League. Με τη Μάλαγα να είναι σίγουρα πρώτη και τη Μίλαν σίγουρα δεύτερη, Ζενίτ και Άντερλεχτ διεκδικούν το εισιτήριο για τη συνέχιση της ευρωπαϊκής τους περιπέτειας.

4ος Όμιλος: Θέση τρίτη, Άγιαξ ή Σίτι;
Οι θέσεις που οδηγούν στους «16» του Champions League είναι… ρεζερβέ στον τέταρτο όμιλο: πρώτη η Ντόρτμουντ και δεύτερη η Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό που εκκρεμεί και θα ξεκαθαρίσει το βράδυ της Τρίτης είναι το εισιτήριο που οδηγεί στους «32» του Europa League και διεκδικείται από Άγιαξ, που αντιμετωπίζει τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, και Μάντσεστερ Σίτι, που δοκιμάζεται στη Γερμανία κόντρα στη Ντόρτμουντ.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...