Νότης Σφακιανάκης: «Δύο μάγκες έβγαλε η χώρα. Τον Μεταξά και τον Παπαδόπουλο»! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Νότης Σφακιανάκης: «Δύο μάγκες έβγαλε η χώρα. Τον Μεταξά και τον Παπαδόπουλο»!



Αιρετικές έως σοκαριστικές δηλώσεις κάνει ο Νότης Σφακιανάκης μιλώντας στο tralala.gr. Στη συνέντευξη του μιλάει για τη Χρυσή Αυγή, το μποϊκοτάζ στα γερμανικά προϊόντα, τους ....εξωγήινους, για τον δικτάτορα Παπαδόπουλο και τον για τον χριστιανισμό.

Μερικά αποσπάσματα από την συνέντευξη του:
«Υπάρχει εξωγήινη ζωή και υπάρχουν αποδείξεις, για όντα νοήμονα, τα οποία υπάρχουν και έχουν κάνει επισκέψεις. Αυτά τα γνωρίζουμε, διότι έχουν αφήσει τα χνάρια τους. Ο Παρθενών δεν γίνεται να είναι δημιούργημα από άνθρωπο, όπως και οι πυραμίδες»
«Με καταπιέζει η χριστιανική θρησκεία στην πατρίδα μου, όταν παρεμβαίνουν και μου λένε πως πρέπει να γράψω στην ταυτότητά μου πως είμαι χριστιανός. Ποτέ δεν ήμουν και αν το πω θα αρχίσουν οι άνθρωποι και θα έχουν αντίθεση με μένα, σε σημείο εμπόλεμης κατάστασης».
«Το διαδίκτυο ή αλλιώς ο «Μεγάλος αδερφός» δεν μπορεί να βοηθήσει. Είναι απόλυτο σε όλα, μια απίστευτη παραπληροφόρηση. Είναι ο φασισμός της απληστίας, της άγνοιας, της πορνογραφίας, της παραπληροφόρησης και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο».
«Ή θα φτιάξεις μια πραγματική αστυνομία, που θα πληρώνεται από τον λαό και θα κάνει αυτό που πρέπει, δηλαδή να προστατεύει τον πολίτη από όλες τις απόψεις, ή θα πάρεις τον νόμο στα χέρια σου. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Η Χρυσή Αυγή πιστεύω πως είναι η σημερινή «17 Νοέμβρη». Θυμάμαι όταν ακόμα υπήρχε η 17 Νοέμβρη, έκανε κάποιους από τους μεγάλο – καρχαρίες, με διάφορα τερτίπια να σπαρταράνε, και κάποια στιγμή τους στέλνει ένα ραβασάκι μέσω κάποιας εφημερίδος – ανεξάρτητα αν στο τέλος αποκαλύφθηκε πως το πράγμα ήταν διαφορετικό – και τους είπε «κάτσε καλά, γιατί θα είσαι το επόμενο κελεπούρι μας». Έτσι λοιπόν, μαζευόταν το πράγμα και σφίγγανε οι κώ@@ι. Τώρα μέσα στη βουλή γίνονται όλα αυτά που ξέρουμε όλοι, διότι από εκεί που είχαμε μάθει να μιλάμε και να λέμε ότι γουστάρουμε και να κοροϊδεύουμε ο ένας τον άλλο, δεν το κάνουν πια για να μπουν μέσα στη κλίκα. Γιατί κλίκες είναι μέσα στη βουλή, και για να τους αποδεχτούν οι παλαιότεροι σηκώνεται ο άλλος και λέει ψέματα, κάτι που δεν επιτρεπόταν στο παρελθόν».
«Τελικά ο μόνος μάγκας σε αυτόν τον τόπο, μετά τον Ιωάννη Μεταξά που είπε το "Όχι" εξ' ονόματός μας, ο αμέσως επόμενος μάγκας, δυστυχώς ήταν πάλι δικτάτορας, ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ο οποίος είχε το σθένος, την ανδρεία, να τον καταδικάσει η πατρίδα του και να πάει στη φυλακή και να πεθάνει εκεί, χωρίς να ζητήσει χάρη, γιατί θα αποδεχόταν πως έβλαψε την πατρίδα του, ενώ αυτός ήταν πραγματικά πατριώτης».
«Η Χρυσή Αυγή φάνηκε ότι έχει πειθαρχία, βάση της συμπεριφοράς και των λεγόμενών τους, αλλά τελικά θέλουν και αυτοί να πιάσουν μια μερίδα πολιτών, τους χριστιανούς, τους Έλληνες. Δεν έχει δουλειά ο χριστιανισμός με τον ελληνισμό. Αυτό είναι δύο άκρα αντίθετα. Δεν μπαίνω σε αυτή την διαδικασία».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...