Εκπέμπει και πάλι ο Flash 96 μετά την κατάσχεση ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Εκπέμπει και πάλι ο Flash 96 μετά την κατάσχεση



Σε κατάσχεση στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash 96, προχώρησαν σήμερα δικαστικοί επιμελητές, οι οποίοι εισήλθαν στο κτήριο την ώρα που μεταδιδόταν απεργιακή εκπομπή. Εν τούτοις, πριν από λίγο επανήλθε το σήμα του ραδιοσταθμού αφού η διοίκηση απέδωσε στους εργαζομένους ένα μέρος των οφειλομένων μισθών του Ιουλίου και του Αυγούστου.
Η διαδικασία κατάσχεσης του εξοπλισμού και των μηχανημάτων γίνεται για οφειλές προς τους εργαζομένους, καθώς έχει εκδικαστεί αγωγή και έχει ληφθεί προσωρινή απόφαση υπέρ των εργαζομένων που διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους.
Οι εργαζόμενοι διαβεβαιώθηκαν για το ότι θα εξοφληθούν πλήρως μέχρι αύριο για τους εν λόγω μήνες, ενώ θα καταβληθεί προσπάθεια, σύμφωνα με τους επικεφαλής, για μελλοντική απόδοση και άλλων χρεών. Την Τετάρτη το πρωί δημοσιογράφοι και τεχνικοί του σταθμού συγκαλούν σύσκεψη στην ΕΣΗΕΑ για το μέλλον των απεργιακών κινητόποιήσεών τους.
Μέσα στην ημέρα, η ΑΔΕΔΥ εξέδωσε ανακοίνωση συμπαράστασης στις απεργιακές κινητοποιήσεις υποστηρίζοντας τα ακόλουθα:
«Η ΕΕ της ΑΔΕΔΥ συμπαραστέκεται και στηρίζει το ''μαραθώνιο'' απεργιακό αγώνα, που έχουν κηρύξει οι εργαζόμενοι στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash 96, καθώς παραμένουν απλήρωτοι για τουλάχιστον 4 μήνες, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης, οι ίδιοι και οι οικογένειές τους.
Η ΑΔΕΔΥ, την ώρα που δίνει τη μάχη για να αποτρέψει τη μεθόδευση και εφαρμογή ενός γενικευμένου ''προγράμματος'' απολύσεων στο Δημόσιο Τομέα, αισθάνεται την ανάγκη να εκδηλώσει την αλληλεγγύη της σε κάθε εργαζόμενο που απειλείται με αφανισμό, εξαιτίας της ασκούμενης μνημονιακής πολιτικής Τρόικας και Συγκυβέρνησης, που κατεδαφίζει κάθε μέτρο προστασίας των εργαζομένων απέναντι στην αυθαιρεσία των εργοδοτών».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...